فیلتر



لوازم و ظروف فلزی

جدیدترین هاپربازدیدترین هامحبوب‌‌ترینپرفروش‌ترینارزان‌ترینگران‌ترین
تعداد نمایش 122448
1 2

لوازم آشپزخانه - ظروف و نظم دهنده های فلزی

ظروف فلزی، دیگ، قابلمه و ماهی تابه

برای انجام امور آشپزی، پخت و پز و تهیه غذا به لوازم و ظروف مقاوم در برابر حرارت و دمای بالا و همینطور فشار بخار آب مانند دیگ و قابلمه، ماهی تابه، دیگ زود پز و ... نیاز می باشد. امروزه یکی از ضروری ترین لوازمی که در هر آشپزخانه و جهیزیه عروس می تواند قرار گیرد، ظروف فلزی Cooking Metal Containers است. ظروف فلزی به دلیل استحکام لازم در برابر ضربه، مقاومت کافی در برابر حرارت و دما و همینطور بهداشتی بودن، از زمان قدیم تا به امروز پرطرفدار بوده اند. ظروف فلزی از جنس های مختلف مانند استیل، روحی، آلومینیوم، مس، چدن و ... طراحی و تولید می گردد.

انواع ظروف فلزی آشپزخانه

الف- دیگ Traditional Metal Pot

از رایج ترین ظروف و وسایل پخت و پز غذا در جهان دیگ می باشد. دیگ ظرفی است فلزی و دارای جداره های نسبتا بلند که موجب شده مواد غذایی مدت زمان بیشتری مورد حرارت و پخت واقع گردد. از دیگ ها برای پخت انواع خورش، آبگوشت، پلو، آش و .... استفاده نمود. در زمان های قدیم از دیگ ها برای جوشاندن لباس، رنگ کردن پشم، نخ و ... در رنگ آمیزی منسوجات استفاده می شده است. در زبان فارسی برای دیگ از واژه های معادل دیگ، دیگچه و کماجدون نیز استفاده شده است. 

ب- قابلمه Classic Metal Pot

قابلمه نیز همانند دیگ برای پخت و پز کاربرد داشته و با آن می توان پلو، خورش، سوپ و ... را مورد طبخ قرار داد. بر خلاف دیگ که ظاهری کلاسیک و سنتی دارند، قابلمه ها امروزی تر بوده و در رنگ های متنوع، زیبا و شاد طراحی و تولید می گردند.قابلمه ها هم معمولا فلزی بوده اما در سال های اخیر قابلمه های پیرکس شعله مستقیم نیز در بازار متداول گردیده اند.

ج- تابه و ماهیتابه فلزی Metal Pan

تابه و ماهیتابه فلزی

تابه از ظروف کاربردی در آشپزی بوده که پخت و پز بسیاری از غذا ها مورد کاربرد است. تابه به دلیل دارا بودن سطح زیاد در برابر ارتفاع لبه های آن، بسیار مناسب برای سرخ کردن و تفت دادن مرغ، گوشت، ماهی، سبزی جات، مواد ماکارونی، کوکو، کتلت و تهیه نیمرو، املت و ... می باشد تابه ها بر حسب کاربرد دارای اندازه دارای سایز های کوچک، متوسط و بزرگ می باشند. امروزه تابه ها را به شکل مربع، گر و دراز برای سرخ کردن ماهی تولید می شود. تابه ها می توانند درب دار و بدون درب بوده و درب آن ها عمدتا از جنس پیرکس انتخاب می شود تا محتویات و مواد غذایی در حال سرخ شدن و پخت آن مشاهده گردد.

د - سایر ظروف فلزی Other Metal Containers

ظروف فلزی آشپزی

به غیر از دیگ، قابلمه و تابه ظروف فلزی دیگر مانند زودپز، لانچ باکس فلزی، کباب پز روگازی، سیخ کباب، وارمر های فلزی، سبد سرخ کن، وافل ساز، کیک پز و ... نیز می توانند در این مقوله جای بگیرند.

فروش آنلاین ظروف فلزی در فروشگاه اینترنتی سیمرغ

در این بخش از فروشگاه اینترنتی سیمرغ به معرفی و ارائه لوازم فلزی آشپزخانه، ارگانایزر و استند های فلزی کاربردی در آشپزخانه و آشپزی پرداخته می شود. لوازم آشپزی ارائه شده در بخش ظروف و ارگانایزر های فلزی شامل تولیدات ملی، محصولات چینی و اروپایی می باشند.

مشاهده و خرید لوازم آشپزی و آشپزخانه در فروشگاه اینترنتی سیمرغ

(این نوشتار در حال تکمیل و به روز رسانی می باشد)

1401-12-05-

منابع References:

  • مجله اینترنتی سیمرغ مگز
  • گروه تامین و انبار کالا و ابزار سیمرغ