فیلتر



دفع حشرات و جانوران موذی

جدیدترین هاپربازدیدترین هامحبوب‌‌ترینپرفروش‌ترینارزان‌ترینگران‌ترین
تعداد نمایش 122448

راهکارهایی ساده برای جلوگیری از حضور حشرات در خانه

مشاهده حشرات خانگی و حیوانات موذی موجب بهم زدن آرامش و بهداشت در خانه و محیط کار می باشد. حضور و مواجهه با حشرات و حیوانات موذی خانگی مانند سوسک، پشه، مگس، ساس، کک، عنکبوت، موریانه، کنه، موریانه، موش و ... شرایط سکونت و زندگی در منزل را مختل نموده و بهم زننده آرامش می باشند. حشرات موذی، معمولا در گوشه و کنار منزل، زیر اسباب و لوازم، کنج کابینت و کشو، چاه فاضلاب سرویس های بهداشتی و حمام و ... پنهان شده و شب هنگام شروع به خروج و بهم زدن آسایش ساکنین منزل می شوند.

مطمئنا بسیاری از ما صدای وزوز مگس و همینطور صدای آزار دهنده پشه ها را در خواب تجربه کردیه ایم که موجب آزار و اذیت و بدخوابی ما گردیده است. حشرات خانگی و حیوانات موذی غیر از تحمیل اذیت و آزار، از نقطه نظر بهداشتی نیز موجب آسیب به سلامتی انسان می گردند. عبور و مرور سوسک ها در چاه فاضلاب، انتقال خون توسط پشه و کثیفی مگس و ... همه از پتانسیل ایجاد بیماری برای اعضاء خانواده می باشد.

روش های جلوگیری از حضور و تکثیر حیوانات موذی و حشرات خانگی

برای مبارزه با حشرات خانگی و جانوران موذی از روش های مختلفی می توان استفاده نمود. روش های سنتی، استفاده از اسپری و سموم شیمیایی و ... هر کدام محاسن و معایب خاص خودشان را دارند. بعضی از این روش ها، راهکار کوتاه مدت بوده و برخی دیگر اثرات بیشتری دارند اما برای سلامت انسان مضر می باشد.

توصیه هایی ابتدایی برای جلوگیری از ورود حشرات به خانه

امروزه در روستاها و در شهرها حشرات و جانوران موذی خانگی در مکان های مختلف مسکونی مانند خانه، آپارتمان، انبار، فروشگاه و ... چه قدیمی ساز و چه نوساز دیده می شوند. به همین دلیل می بایستی با اتخاذ راهکارهایی مناسب از ورود، رشد و تکثیر آنها جلوگیری نمود.

  • توصیه می شود پنجره ها و درب های تراس و بالکن را با توری بپوشانیم. به کارگیری توری هایی از جنس فلزی در دراز مدت دوام و مقاومت بیشتری دارند.
  • پوشانیدن درب چاهها، آبروها و کفشوی ها اقدام بسیار مفیدی می باشد.
  • شکاف ها و درزهای داخلی ساختمان و خارجی نما را بپوشانید.
  • بیشتر حشرات و جانوران، خرده ریز های مواد غذایی به ویژه غذاهای چرب و شیرین را دوست دارند. مواد غذایی خود را به صورت سر پوشیده در آشپزخانه و خانه نگهداری نمائید. ضمنا حتما خانه و محیط کار را از وجود خرده ریز های مواد غذایی پاک نمائید.
  • مواد غذایی خام خود را به صورت بسته بندی و در ظروف درپوش دار نگهداری نمائید.
  • از سطل های زباله درب دار در محیط خانه و اداره خود استفاده نمائید.
  • سطل های زباله می بایستی به صورت منظم مورد شستشو واقع گردد.
  • برای دفع حشرات خانگی و حیوانات می توان از برخی مواد غذایی مانند اسطوخودوس و یا گل جعفری استفاده نمود.
  • تجهیزات آلتراسونیک Ultrasonic از تکنولوژی های جدید دفع آفات بوده که با استفاده از سیستم امواج الکترو مغناطیسی روی سیتم عصبی حشرات اثر گذاشته و موجب دوری آنها از خانه می گردد. پیشنهاد می گردد نوعی از این دستگاههای آلتراسونیک را انتخاب نموده که دارای فرکانس های غیر آسیب رسان به انسان باشد.
  • در استفاده از حشره‌کش‌ها و سموم شیمیایی باید دقت بیشتری به خرج داد که موجب آسیب رسیدن به ساکنین خانواده و محیط زیست نگردیم. توصیه شدید می گردد این سموم از دسترس کودکان به دور نگهداری گردد.